fight laser with laser beam


peh stylo do kalo pemain indon turun padang lawan malaysia pakai macam ni
dah mcm cyclock...eh cyclop.. dah aku rase.hahahaha

btw harini adalah 2nd final leg indonesia vs malaysia aku harapkan malaysia dapat bermain dengan cool dan steady.kami rakyat malaysia mengucapkan selamat merampas pialaa itu hehehe.kalo menang gua belanjaa roti canai kat mamak bistro sane skali dengan shisha.hahaha

btw lepas insiden malaysia terkalahkan indon sampai kene titik 3-0 aritu timbul plak isu penggunaan laser.yelaa aku mengaku tuduhan mamat/minah indon tu memang agak benar lah kan...tapi macam mane plak dgn isu penggunaan laser dari penyokong indonesia bile indon kalah kan malaysia 5-0???...jawap..jawap.....memang lanjio doh mcm ni..pastu media indonesia(clickhere)buat cerita..lagi laa paneh gua

bile diorang menang haritu takde plak yang menyalak diorang guna laser.tapi bile dah "kalah"macam haram baru nak bising itu salah ini salah watde.f.*ter emosi plak.hihihi.lenkali bawak cermin mase g stadium tengok muke ko sebelum nak salaahkan orang.

bukti??

ni haaa terpampang jelas aku dah bulatkan bile goal kelima aku rase keeper sharbinee terganggu dengan laser dari penyokong indon lantass pemain indon irfan kot menyumbat gol ke-5 indon.seeeee.lagi laaa mcm fruitttttt.




takpe nanti aku bawak geng aku yang ni buat camni kat keeper ko.hahaha





ape-ape pon goodluck kepade semua pemain malaysia.




member gua ni haa bersemangat dah beli ticket nak g tgk bola kat endon.ticket flight pon dah booking since opening game.tak ajak gua. siol betul.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA




kepada rakan2 kat sane fahmi.syed dan lain2 kalo korang plan nak g tengokkat sana takyah lah g tengok...kang lagi dasyat bende tak diingini berlaku.korang tengok je laa kat tv k.hehehehe



p/s:sempat lagi update blog.final year project bile nak buat?okok.jom buat.

4 comments:

  1. si faraa :) said...:

    3rd picture tu comel! ahahaha

  1. Anonymous said...:

    cyclop kot jak..bukan cyclock...

  1. raazak.mohd said...:

    aku salah eja eaaa.hahaaha

  1. Ibnu Hashim said...:

    patut ko kena bubuh picture aku sekali. hahahaha!

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com