fight laser with laser beam


peh stylo do kalo pemain indon turun padang lawan malaysia pakai macam ni
dah mcm cyclock...eh cyclop.. dah aku rase.hahahaha

btw harini adalah 2nd final leg indonesia vs malaysia aku harapkan malaysia dapat bermain dengan cool dan steady.kami rakyat malaysia mengucapkan selamat merampas pialaa itu hehehe.kalo menang gua belanjaa roti canai kat mamak bistro sane skali dengan shisha.hahaha

btw lepas insiden malaysia terkalahkan indon sampai kene titik 3-0 aritu timbul plak isu penggunaan laser.yelaa aku mengaku tuduhan mamat/minah indon tu memang agak benar lah kan...tapi macam mane plak dgn isu penggunaan laser dari penyokong indonesia bile indon kalah kan malaysia 5-0???...jawap..jawap.....memang lanjio doh mcm ni..pastu media indonesia(clickhere)buat cerita..lagi laa paneh gua

bile diorang menang haritu takde plak yang menyalak diorang guna laser.tapi bile dah "kalah"macam haram baru nak bising itu salah ini salah watde.f.*ter emosi plak.hihihi.lenkali bawak cermin mase g stadium tengok muke ko sebelum nak salaahkan orang.

bukti??

ni haaa terpampang jelas aku dah bulatkan bile goal kelima aku rase keeper sharbinee terganggu dengan laser dari penyokong indon lantass pemain indon irfan kot menyumbat gol ke-5 indon.seeeee.lagi laaa mcm fruitttttt.




takpe nanti aku bawak geng aku yang ni buat camni kat keeper ko.hahaha





ape-ape pon goodluck kepade semua pemain malaysia.




member gua ni haa bersemangat dah beli ticket nak g tgk bola kat endon.ticket flight pon dah booking since opening game.tak ajak gua. siol betul.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA




kepada rakan2 kat sane fahmi.syed dan lain2 kalo korang plan nak g tengokkat sana takyah lah g tengok...kang lagi dasyat bende tak diingini berlaku.korang tengok je laa kat tv k.hehehehe



p/s:sempat lagi update blog.final year project bile nak buat?okok.jom buat.

antara cinta dan penimbaan ilmu


tajuk macam best je kan
nampak tak.
actually gambar aku dan kawan2 buat kali ke 3 masuk paper
gedabak besar

tapi actually ni gambar lame lah
gambar ni diorang gunaa balik laah.

pagi2 bute aku dah dapat msg sampai tengahari dan petang
"apepasal muke kau je masuk paper"
"woi dah 3 kali masuk paper.x tahan"
"gile poyo ko masuk paper"

itu antara beberapa msg yg aku terimaa.adelah lebih kurang 27 msg aku anggarkan.

tak kurang jugak dengan panggillan telefon.haih

yelaa lepas ni aku tak masuk paper dah.
taapi kalo wartawan call aku lagi nak photoshoot jangan salahkan aku ek.hahahaha


p/s:sukati korang ah nak cakap aku poyo ke hape..pedulik apa.hahaha


aff suzuki cup first leg final

tahniah-lah pemain2 malaysia kerna kau berjaya mensumbatkan 3 gol jaringan cantik aku rase.bangge aku jadi pemain malaysia.hihihi.
suasana bilik tv memang haru di buatnyee..bising gile walaupun x sampai 10 orang.hahahaha.
ape2pon tahniah malaysia.
see u di jakarta next week.ceh mcm nak pegi sane je.
kepada rakan2 medic yang kat sana.syed.fahmi.apis.fiza.munirah.dan lain2 yang aku tak sebut name...jangan lupe pegi menonton sane....



macam ni lah rakyat malaysia.i love u lah.hoho


barisan pemain2 malaysia.bile aku nak aku ade kat situ?hahaha mimpi ngeri aku rase.


safee sali hero negara malam ni.kitaa hero laa same2.kehkehkeh


shahrul kau kan baru kawen.nape rabe2 safee..takpee ko dah bagi hantaran cantekk tadi..dah menangkan..aku benarkan...hoho


p/s:bangge betul aku jadi anak malaysia.


cuzen wedding

actually dah lame dah cuzen aku kawen.baru harini haaa nak upload.
btw ni laaa cuzen yang paling aku rapaat sejak kecik laagi..die sebaya ngan aku.name die norhayati hawari..kitorang panggil die manje since kecik lagi..ntah ape yang ,manje aku pon tataw.haha kitorang selalu tido same sampai laaa die nak kawen.hahaha dasyat kan.kalo balik kg raye je..aku mesti buat hal ngan die sampai makngah aku membebel..hahaha..aku syg cuzen aku ni..walaupun die suke membebel mcm mak die..kadang2 die suke berlagak ngan aku..yeler...model kan...harus lah nak kerek ngan aku...siap kau..gado same.makan same.sekarang dah berlaki...tak dapat nak tido same2 dah.hohohoho....btw die keje ngan syarikat aeroklass yg supplier barang2 kapal terbang.masyukkk.and at d same time die bukak butik pengantin gak...saving aku kawen nanti..hahahaha....so sesape yg nak kawen nak pakej murah..jumpe aku..aku kasik harge murah.hohihi



ni mase akad nikah an.hihi
ni mase malam berinai
akad nikah.arab la konon kan.haha

ni mase majlis malam berinai

decorate by cuzen aku sendiri.maklum ler ade butik sendiri


ni belah laki...dak aman



p/s:aku plak bile nak kawen?
uuuuu jom kawen.hahahaha

appreciate your mother

video

tengok ni haa bertapa besar sumbangan mak -mak korang kat korang.
zaman skang ade plak g sepak terajang mak sume
ape nak jadi lah


fikir-fikirkan dan selamat beraaaamaaal.
I.R

last time.

video

apepasal aku sedih gilaaa dengar lagu nih.
damn you youtube.

kontest blog terkemas


actually kontest ni dalame dah aku nampak kat blog sape tah.and then tadi g tgk blog ikhwan dan bella.so harini takde keje..so rase cam nak join.first time kot join kontest2 ni sebab yang anjurkan(skema) ni pon awek2 hot.aku sukaaaaa.gatai*haha

ni owner tersebut.sila kelik:

Hana
&
Fyza

before tu harus-lah molek kiranye korang followed blog diorang.hehehe

nak cakap pasal blog aku nak cakap kemas taklah-kemas pon.tapi apesalahkan mencoba.kalah menang adat bertanding.waaaah!blog diorang ni memang girly2 lah-kate popuan kan.wajib lah ade pink kepinkan gituuuu.entry depaa pon cam nice.nak amik hati ke hape ni..hihihihihihihi
ape lagi.pegi lah join contest tu....sialp2 menang tanpa bertanding.hahaha

so sesape yang skodeng/terrrrskodeng blog gua ni secara automatik nya kene TAG.hahaha

selamat mecobaaa dan beramal...eh apa pasal beramal..hihihih


.raazakmohd.

boleh tak jangan tanye lagi

kenal mamat kat atas neh?
sape tak kenal tu bagus
okey lah- i admit i he one of my cuzen
anak mak lang duduk kat solok pekat-air limau.masjid tanah(i thing name jalan kot solok pekat..atas sket dari jalan kg pinang)
name pon cuzen tapi memang susaaaaaah nak jumpe
kalo jumpe time rayeee jelah kot atau kenduri2 kesyukuran atau kematian.hahaha

back on my title.
'boleh tak jangan tanye lagi'
haaa boleh tak jangan tanye lagi
eh remy ishak cuzen ko eaaaa..sedara ko eaaa
kdg2 aku naik rimasss nak menjawab.
bukan jeles ke hapee
ade yang suh kirim salam kat abg mie aritu aku sampai skang aku x sampaikan salam
sebab aku lupeee.
kan dan berdosa aku..

okey.aku dah bagitau ni..
.lainkali jangan tanya aku lagi eh..
.kalo nak jumpe die korang pegi laa ayer limau.masjid tanah time raya pertama .keduaa.pi serang rumah diaa....hahahahaha abes lah ko abg mie,.



p/s:zaman skang sume oraaang nak mengaku artis tu adikberadik dia.sepupu dia.cuzen dia gf dia.bf dia.kawan dia....btw ape koraaang dapat...habuk pon taraaaak.

fuh.mencabar.

trip ke penang harini memang aku rasa kali ni paling mencabar kot.bukan ape
sampai airport terus aku g check in.kali ni konsep check in dah lain...kalo cam aku bawak sling beg je tak perlu nak pegi check in lugage bagai,.just tengah2 tu ade cam kiosk print ticket .just key in booking no then u will get ur boarding pass...senang kan?tak perlu beratur panjang2.tapi sape yang rase bawak beg 3 4 5 beg tu wajib laa check in kan....aku sampai lcct kol 8.20 cam tu..terus g nak print boarding pass...tapi ini kali pertama ade benda alah service self tu...bertambah plak aku tak ingat no booking..so akak tu suh aku g kaunter sales mintak no rujukan.ok lah aku pergi....aku pun g laa kaunter sales nak tanye no rujukan....macam biasa die mintak ic nak trace booking ticket...sekali die cakap..."nama encik takde dalam booking pun"aku punnn haaaaaa? biar betul you ni...i dah berpuluh kali naik flight takkan i silap kot"...betul encik....kate akak indian tu...sudahhhhh....jgn buat hal...akak tu suh aku g kaunter teknikal R4 suh recheck...aku pon g laaaa...sekali brader tu check..'.eh takde pon name encik..betul ke encik booking tarikh harini."..pehhhhhhhh skali lagi aku terima jawap takde dalam passenger list...geram plak aku time tu...aku suh check bebetul...die cakap memang takde.fine fine...aku cakap where d nearst cybercafe here...die cakap kat hujung tu...wifi memang ade...tapi memang lembab gilaa.cuz aku memang dah lambat gile dah time tu...aku pi laa cc tu.."kak nak on9 boleh...aku tu kate boleh dik...tapi sejam rm65...wthhhhhhhhhhhh gilaa mahal....aku cakap kat aku tu kalo 10 minit x leh ke...die cakap kene bayar untuk sejam jugak.....akak leh tak kan check untuk saya...masuk kat blog saya je ade itinnry tu..nak tgk no booking jee....akak tu cakap tak boleh dik...ade cctv...adik bayar jelaah rm65...ahhh patot laaa takde org..mahal..kat klia baru 20 sejam..nak kene tony frenandez ni....aku pon blah sambil cakap...duniaa sume ni kak mahal2...lalu aku tersenyum sinis walau pun aku dah nak kene check in sepatotnye.....macam mane nak on9 ek..hurmm aku pon jadik slumber...pegi starbuck pegi kat minah salleh ni..name die mary..cun gilaa.."execuse me can i borrow your netbook...im in emergency..i need to check my booking number cuz they cannot trace my identity card number...my flight another 30 minutes...can i?" mary pon cakap"sure..why not" baik nye laaa mary ni...jom kawen ngan aku..hahaha...mary gune wifi memang lembab gile babi aaa jawabnye...takpe aku buat2 cool....nak loading page pon lembab....ape laa lcct ni upgrade laa wifi...sebaik aku bukak kat blog je...kalo bukak website airasia memang terlepas flight laa aku.....yeaay....berjaya full loading page kat blog aku...aku pon salin booking number....then aku say thanks you kat mary cuz tolong aku....tapi aku tak close pon blog aku kat laptop die...saje suh die follow gua..hahahahahahaha...then aku g jumpe brader kat kaunter tadi...tunjuk booking number.."bang tolong check bebetul balik...abg tu check balik..." die cakap..."eh ade plak...tadi takde...." nak je aku cakap kepale hotakkkk kauuuu....tapi aku kesian kan kat die..."dah bang saya dah lambat tolong print kan boarding pass saya."...haaaa tengok aku yakin aku dah booking sume...takpernah aku silap tarikh ke hape....kalooo aku terlepas flight tadi...aku bakar lcct ....hahahahaha....bukan salah aku ye..salah diorang..len kali check ler system tu bebetul...hampas...lalu aku masuk ke gate p4..10 minutes after tu baru naik flight....then sampai penang.hihihihi...tragis kan..oklah.ngantuk.bye.


p/s:cun betul stewrdess name shuhaida tadi.moge kau bace blog aku.hahahahahah

mencabar annn?kate RECCANS.hahaha

ape yang korang faham pasal sahabat sejati?

aku pecaye kat luaa sane...mesti anggap besfren ialah teman g shopping g tengok wayang teman gosip.dan bla bla bla...ade aku terbaca blog seseorang mengatakan sahabat sejati adalah mereka yang sanggup bantu anda apabila anda dalam kesusahan yang ada hanyalah sahabat,kerana sahabat sanggup buat apa sahaja demi sahabatnya.
Sahabat tidak akan menyakiti hati sahabatnya, sahabat tidak akan mengeluarkan kata-kata yang kurang sedap didengari, kerana sahabat memahami siapa sahabatnya.

"Teman yang paling baik adalah apabila kamu melihat wajahnya, kamu teringat akan Allah, mendengar kata-katanya menambahkan ilmu agama, melihat gerak-gerinya teringat mati..’"

Sebaik baik sahabat di sisi Allah ialah orang yang terbaik terhadap temannya dan sebaik baik jiran disisi Allah ialah orang yang terbaik terhadap jirannya” (H.R al-Hakim).
Allah swt mencipta lagi dan bumi,begitu jugak makhluknya berpasang-pasangan lihat sahaja haiwan ada jantan dan betina,begitu jugak manusia ada lelaki dan perempuan , kerana apa yang ada dunia adalah pelengkap di akhirat sana. Jika ada manusia yang tidak suka berkawan atau melarang orang lain daripada berkawan, dia dianggap ganjil dan tidak memenuhi ciri-ciri sebagai seorang manusia yang normal.
Inilah antara hikmah, kenapa Allah SWT mencipta manusia daripada berbagai bangsa, warna kulit dan bahasa. Firman Allah SWT dalam surah al-Hujurat ayat 13, yang bermaksud:

“Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan berpuak-puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu sama lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang lebih bertakwa. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya.”


ciri-Ciri Seorang Sahabat Yang Baik Iaitu :

Seorang hamba Allah swt iaitu sibijak pandai berpesan kepada anaknya “Wahai anakku, sekiranya engkau berasa perlu untuk bersahabat dengan seseorang, maka hendaklah engkau memilih orang yang sifatnya seperti berikut:

  • Jika engkau berbakti kepadanya, dia akan melindungi kamu.
  • Jika engkau memerlu pertolongan daripadanya, dia akan membantu kamu tanpa membangga diri dan takabur.
  • Jika dia melihat sesuatu yang tidak baik daripada kamu, dia akan menutupnya,bukan mengaibkan keburukan mu dikhalayak ramai.
  • Jika datang sesuatu bencana menimpa dirimu, dia akan meringankan kesusahan kamu
  • Sahabat berpesan-pesan kepada perkara kebaikan,sekali pun tidak pernah menyinggung perasaanmu.

Ciri-Ciri Seorang Sahabat Yang Perlu Dijauhi Iaitu :

  • Sahabat yang tamak: ia sangat tamak, ia hanya memberi sedikit dan meminta yang banyak, dan ia hanya mementingkan diri sendiri.
  • Sahabat pemboros dan suka hiburan: ia menjadi kawanmu jika engkau suka berpesta, suka berkeliaran dan ‘melepak’ pada waktu yang tidak sepatutnya, suka ke tempat-tempat hiburan dan pertunjukan yang melalaikan.
  • Sahabat yang membawamu semakin jauh dari Allah. Seorang yang tidak menambah kebajikanmu di dunia, lebih2 lagi di akhirat. Seorang yang tidak menambah manfaat kehidupanmu di akhirat, bukanlah temanmu yang sebenar.


fikir-fikir kan la ek..

*tetibe jadi alim kan.hoho

sumber ayieblog.


terima kasih daun keladi.

semalam(selasa)aku ngan odah g jalan2 kat alamandaaa.yelaaa bukan nye ade orang kat kolej.yang tinggal hanye bape kerat je...gilee bosan..so kebetulan odah nak g carik barang die.so kitorang pi la alamanda.fyi odah ni ah bestfren aku since part 1 lagi sampai laa skang.hoho nak2 kenangan manis mase kkc dulu..best gile perfume.hahahaha.dah2..so perjalanan dari lunch.tengok wayang.makan malam sume sponsor oleh odah..kenape odah?tu nama floor die kat kolej.hohoho.yelaah orang baru dapat gaji AUG 'gedebuk' kannn...ramai kate die kedekut...die tak kedekut actually..die kalo die nak belanjaa die belanjaaa..kalo tak..tak lahh..see korang leh tengok die blanje aku.aku tak pakse k...tu kerelaaan hati dan nurani dia.hohohoh






whooper set.tengookk tak muat kot.hahaha.gila pelahap..


best kut whooper ni..ape lagi kaki2 makan.pergi try test whooper.








pastu pastu pastuu...odah bagi aku hadiaah mp3 ni weh...terharuuuuu aku...walaupun aku dah ade mp3 tapi aku terharu dengan pemberian sony mp3 ni..sebenarnyaa mase first year ade aku cakap kat odah nak beli mp3...pastu die x perasan kut aku dah ade mp3...nak final year ni baru dapaat mp3 ni haaa...odah jangan lupe hadiah dclr d90 aku next year oke...lagi 3 tahun kot dapat..mcm mp3 ni haaa.hahahah.and and and..die request kat aku hadiahkan die katil queen size mase die kawen nanti.hahahahahahaha..wishlist yang aku rase paling kelakar.takpe dah aku akan usahakan tunaikan janji ko....ko jangan kawen sem depan plak.mati aku nak kumpul duit beli katil.hahahah..

katil macaam ni ek odah yang ko nakkk?hahahahhhahaha

ni haaa odah.aka rudzainy osman.bakal cikgu bm.tengkiuuu odah.semoga kau bahagia dengan girlssfren ko eh.hihihihihi..aku syg ko.kalo taktau nak salurkan duit kat sape..aku ade.hahaha


p/s:mase nak balik motor hilaaang..gile cuak menggelabah...rupenye2 parking kat tempat lain...dala tempat parking sebijik je.saamssdol.

pelik kan besfren berlainan course.hahahaha.


sape tak tengok crite hantu kak limah tu baik tengok cepaaat.gileee kelakar.hahahaha.sakit perut gelak.samdolsss


p/s:SEBENARNYE ODAH YANG SUH AKU BUAT ENTRY NI.hahahaha..

buat aku gila.


smalam aku berjaga hampir ke subuh buat final year project.
everything goes smoothly.
sebab khamis ni nak hantar kat dr.

use case-done
activity diagram-done
sequence diagram-done

activity diagram-sangkut

haaaa yang tu buat aku gilaa.sebab aku tak tahu macam mana nak buat activity diagram.haih..tanya rafiuddin yang pakar pon dia tak tau nak buat camnaaa.


ni contoh class activity diagram yang aku cube rujuk pada encik google..

ace ceghite sapa pandai buat activity diagram ni...dala nak kene hantar esok.craps!

dalaaa nak g pusat sukan nak pi tanya project manager!


P/S:sape suh buat last minute,padan muke.
p/s1:nanti aku nak update pasal satu entry.hoho

motif kau cakap mcm tu?

aku ade la borak2 ngan member beberapa har lalu.and ala satu point penting yang aku cube nak terangkan kat sini and d one point is pasal duit.yaaa i know isu ni agak sensitif jugak..aku nak tanye patut ke seorang perempuan kate lelaki harus keluar duit bilaa keluar dengan perempuan.....sebab itu tanggungjawab lelaki...go to hell lah! ye ah...lain lah kalo korang dah kawen ke hape kan...ini couple je pon..takyah lah cakap kat balak ko cam tu ke hape kan...bagi pendapat aku lah kan...isu siapa belanjaa sape..siapa keluar duit x kesah aaah...depends laa kat korang how to manage.kan elok kalo same2 keluar duit.harini i belanja u.esok u belanjaa i..janganlah harini u belanjaa i.esok u belanja i..luse u belanjaaa i.tulat u belanja i..minggu depan u belanja i...dan bla bla bla....kalo macam ni lah- kan memang papa kedana terus bf kau samdol....kalo aku senang je..kalo aku ade duit adelaaa..aku bagi..aku belanjaaa...kalo takde..aku cakap...harini takde duit so takyah keluar.hahaha...dengar tu girlfren i..hahaha...tadelah..kalo bf/gf ko tu anak sultan tu takpe laaa kau nak pauuu..ini belajar pun x abessss lagi kan..so berpade2 lah-..cube ade rase bertimbang rasaa sket.dulu janji susah same susah.senang same senang....sekaraaaang aku tengok senang dia sorang je...dapat gf yang kedekut plak....memang saving laaah duit die berkepok2 dalam account....serius..aku penah jumpe kot member mcm tu sebelum ni...nasib baik nasib aku baik....so masing2 paham2 sendiri laaah...senang ceritaa nak dating tu bawak duit lebih2 sket...kalo bawak duit lebih tapi gf korang nak beli handbang coach ke LV ke...yang harga beriban2...suruh die pakai duit sendiri hahaha.

sekarang aku nak cakap lepass ja..lantak pi nak terasa ke hapaaa.bukan ape..kasik sedar sikit..*mcm la aku ni sedar kan..hahaha.


p/s:aku memang panas hati kalo popuan cakap lelaki patut keluar duit kalo dating.ingat bank ke hapaaa...nampak sangat pisau cukur schick rm1.50.samdols



ANY COMMENT? LEAVE IT HERE.

bengong-kan

korang nampak tak bende alah kat atas ni? airasia.blogspot.com.
hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahah
amik kau.gelak besar aku doh
bukan ape.aku nak bukak website airasia.com actually
nak usha ticket2.saje...
tapi tertaip plak airasia.blogspot..
bengong betul
tulaaaaa
asik update belog je keje nye...
esok2 jangan aku tertype
www.esmp.blogspot.com suda
memang nahas lah jawabnye..
samdollll.
dala.kecewa dengan blogspot.xpasal2.hahahaaa

iceroom story

hoho
harini tercapai jugak nak makan kat iceroom.
ni terpengaruh ngan bella lah ni.hehehe
pastu semalam ikhwan gi makan plak
dala tak ajak.hehe
so harini aku pegi makan kat iceroom bangi ngan member aku
die belanjaa.thanx weh!
and pekerja die asal cam ramai bangla?
campo2 melayu sket.myanmar.
pedulik hape aku.janji aku nak makann.


kalo aku jadi duta iceroom agak2 iceroom boleh meletup x?ke iceroom muflis terus?haha.




tropica fruit snow ice.bukann snow white ke hape ek.sedap do.


kaaau tengok...kau tengokkk..terujaaa bai aku nak makan.


chicken smoked bla bla bla...tatau name penuh seperti dalam ic dia.nampak tak lampu alladin tuh?kalo kuah blackpapper tuh dah abes gosooook jee.nanti bertambah balik...tolong lah percaye.hahaha



aku dah agak mesti korang ingat ni cempedak goreng kan.hahaha..ni durian tempura !



serius best gile doh.nak order lagi ..tapi kopak plak member.hahaha



french fries.back up meals if lapaar..ternyata lepas makan smoked chicken aku lapaar...makan la fries.hoi.korang kene ade backup meals.nak2 korang makan ayam seketul tuh.hihihi


ini memang owesome tak caye g try.



tengok.aku pon owesome.hahaha




if birthday korang tau kawan2 mahupun family g laa iceroom on dat date.20% discount pada jam 4-6 petang saje.kalo korang punye birthday dah lepas sehari ke hape jangan gelabah ni order set ni.siaa siaa kene lempang ngan waiter tuh.haha


p/s:dalaa kembong perut.so minum eno.eno eno.

*memang kuat aku makan sejak akhir2 ni.akhir2 ni konon....hahahaha

random

oleh kerana tiadaaa kerja.
layan la gambar ini.tatap puas2.sampai lebam.


kacak an aku*nak muntah


p/s:dah tak de kejaaa .

birthday gifted.

5hb dah lepas.ni aku nak ucapkan terima kasih kepada rakan2 yang wish birthday aku thru facebook.twitter.msg.bb messenger dan lain2.thanx jugak ingat kat aku.daah tua aku weh.tiba lah masa aku kawen plaaak....paleeehotak ko kawen.gilaa hapa..!!!hahaha
thanx jugak kepada pemberi dan pembelanjaa dibawah ini:

thanks troll.belanjaa aku lambchop kat soda gembira.

tq genok@haikal nur anas belanja aku tengok movie.sweet doh.haha

thanx farah hanafi@peng a.k.a gf saniy bagi aku baju hush puppies neh.terharu gua

cd kegemaran gua.HUJAN

terima kasih saniy tonggek hadiahkan aku cd hujan ni beb.hohoho


mini zine.seeeee




terima kasih kepada nabilah@ bella boolat atas kesungguhan buat mini zine sempena birthday abg.hohoho.nanti buat lagi ek.hihi



ouh terima kasih atas kek ini juga.thanx annurul aida rakan2 mtm dan bala tentera seramai 67 orang yang telah menyerang aku dengan tepung dan telur tanpa belas kasihan.sakit kepale aku kene shoot ngan telur doe.dalaa perancangan korang kantoi ngan aku.hahaha



thanx jugak kepadaaa ona & dalila cuz belanja aku ngan odah makan steamboat kat redwok.beratus-ratus abes.takpe.pelaburan kate ona...hampeh.



daaaan terima kasih kepada cik zati di atas card besar gedabak ni.i loikeee.hihihihi
terima kasih jugak bagi saya birthday present yang bermakna tu jugak.hahahaha



p/s:thanxjugakkepada senior :amygegerk.wandy.nanasupian.jali.atan.dagu atas ucapan dan pemberian yang cukup bermakna.teeheee~~~
BILA NAK NAIK GUNUNG LAGI WEH.kinabalu weh.nak nak

1hari 3 entry tuuu.hahahahahaha
 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com