birthday gifted.

5hb dah lepas.ni aku nak ucapkan terima kasih kepada rakan2 yang wish birthday aku thru facebook.twitter.msg.bb messenger dan lain2.thanx jugak ingat kat aku.daah tua aku weh.tiba lah masa aku kawen plaaak....paleeehotak ko kawen.gilaa hapa..!!!hahaha
thanx jugak kepada pemberi dan pembelanjaa dibawah ini:

thanks troll.belanjaa aku lambchop kat soda gembira.

tq genok@haikal nur anas belanja aku tengok movie.sweet doh.haha

thanx farah hanafi@peng a.k.a gf saniy bagi aku baju hush puppies neh.terharu gua

cd kegemaran gua.HUJAN

terima kasih saniy tonggek hadiahkan aku cd hujan ni beb.hohoho


mini zine.seeeee




terima kasih kepada nabilah@ bella boolat atas kesungguhan buat mini zine sempena birthday abg.hohoho.nanti buat lagi ek.hihi



ouh terima kasih atas kek ini juga.thanx annurul aida rakan2 mtm dan bala tentera seramai 67 orang yang telah menyerang aku dengan tepung dan telur tanpa belas kasihan.sakit kepale aku kene shoot ngan telur doe.dalaa perancangan korang kantoi ngan aku.hahaha



thanx jugak kepadaaa ona & dalila cuz belanja aku ngan odah makan steamboat kat redwok.beratus-ratus abes.takpe.pelaburan kate ona...hampeh.



daaaan terima kasih kepada cik zati di atas card besar gedabak ni.i loikeee.hihihihi
terima kasih jugak bagi saya birthday present yang bermakna tu jugak.hahahaha



p/s:thanxjugakkepada senior :amygegerk.wandy.nanasupian.jali.atan.dagu atas ucapan dan pemberian yang cukup bermakna.teeheee~~~
BILA NAK NAIK GUNUNG LAGI WEH.kinabalu weh.nak nak

1hari 3 entry tuuu.hahahahahaha

7 comments:

  1. ajaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq!omg sedap gile lambchop and redwok.omg.knape tak letak gambar makanan kat redwok.haishhh sedapnye semua.redwok kat mane cni paling dekat.and soda gembira,where is it?adoi sedapnyeeeee.

  1. raazak.mohd said...:

    redwok kat seksyen 7 bangi.
    soda gembira kat sungai ramal.hohoho

  1. Eima Jer said...:

    i nak shooting gamabr pre-weeding kat ladang lembu tu..
    mpp sila arrange kan eh eh eh

  1. Myaby said...:

    hepy belated besday
    hihi

  1. bella said...:
    This comment has been removed by the author.
  1. huk2 mahap lambat wish. appy belated birthday :)

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com