the way you are:)

video

exam tak terurus!



macam entry-entry lepas aku ade cerita.sem ni memang tak terurus..terurus?lantak aaa.sebab last paper harini mati2 aku ingat pukul 2-4 petang...rupe2nye...zassss

(situasi dalam toilet)
aku terjumpe wakdol dalam toilet...

wakdol:ko tau x exam kol bape sok?

aku: pukul 2-4 ah...(konfiden kan)

wakdol:pukul 5-7 ahhhhh..

aku:buat2 amik x kesah.

(dalam bilik rafi)-tengah study index allocation

aku:exam kol 5 kan...

rafi:a ah..sebaik aku tak komen kat blog ko pasal latest entry ko tu...

aku:hahahahaha


btw terima kasih kepada wakdol dan rafi kerana mengingatkan aku.macam biasa aku cakap sem ni jadual exam aku hapah tak salin..dah bape kali exam aku asik salah masa.tarikh.dan bla bla bla...


nama :wahidul ain
nama mak: cik salmah
nama ayah:en tajudin aka abg misai...hello yang...
status:single
fobia:kucing
tabiat buruk:suke ponteng kelas pagi2
hobi masa lapang: angkat barang
beliau baik orang nye.sebab tu die ingatkan aku..thanks dol....

so sape2 gadis diluar sana yg berkenan boleh contact aku atau terus kepada beliau.

thanx kepade rafi jugak.yang ni dah berpunya.nonoknye punye.hihihi







sudahhhhhhh.pegi study laaa raazak.ok bye

study sampai lebam

oh! oleh kerana esok last paper.pukul 2 ok.pukull 2 petang.moga2 aku x hilang ingatan esok.sebab paper os ni buat aku gile.semoga aku berjaya memenuh kan kertas jawapan walaupun x betul.hahahaha.



tengok meja penuh note.ini tanda orang study oke.hahaha.serabut weyhh.




sape yang stress study tu sila tengok gambar di bawah untuk hilangkan stress..kalo bertambah stress jugak bukan salah gambar tu...salah korang sendiri..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V













hahahaha.hilang tak stress?hihihi aku pon tatau camne leh jadi gambar ikan dugong ni



p/s: abaikan keadaan bilik.time exam memang mcm ni ye.haha
p/s1: good luck paper calculus eh.hoho

are you heard?




my silence doesn't mean I'm gone.
myquietness doesn't mean I'm dead.
but deep in my heart,
anywhere &anytime u r always remembered,cared, loved & missed.


______raazak mohd_______

ona days!!

Do you remember the day when you were born??? you were crying and everyone round you smiling ,may your coming days brings lots of smiles starting from the same day you born that is today.bulan november ni memang lah ramai punya budak2 punya hari kelahiran and today birthday dak ONA.hihihihi.she is one of member team luch..team ape naaaa? TEAM LUCH...hahahaa.actually kitorang jadi rapat since kkc lagi which is kitorang segerup la..sejak tu ahh kitorang rapat sampai harini...tapi skang beliau dah belagak sebab dah keje.kalo tak membebel yo tak dapek kojo dulu an.an an..sepanjang 1 year dalam board mtm minah ni lah salah seorang yang aku rapat...kadang2 any problem sumo aku cito kat dio..termasuk laa yang dalam2...oiii jgn pikir lucah..i mean dari segi peribadi laaa.to g.ona pendengar yang setiaaaa..kadang she try to give us the best conclusion if anything happened...kadang die ni over tauuuuuuuu...nak2 bab mengumpat.hahahaha..na ko rindu KETEPEKKKKKKK ko tak?.hahahaha..


ona atau siti markonah





ni haa geng luch.ketua dalila.haha







menyerahkan jawatan kepada peisha ye ona.hih




















dan ni ade special hadiah dari aku sebagai tanda kenangan team luch kita...|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

tadaaaaaaa....hahahaha




ona,
friendship is about. bringing out the positive when everything seems negative...being accepted for who you are...being able to pick up right where you left off...sharing, talking, and laughing...Friendship is about us, and for that I'm grateful. and I hope you have the best birthday ever, ona!

exam mood.

Exam kali ni memang sucks.sebab aku tak salin jadual. exam sem ni memang paling pemalas dalam dunia.yelah mane tak nye banyak sangat bab bab membaca ni nak2 pulak kene menghafal memang cramp ah otak aku...and d first paper tasawur islam.paper elektif.saje je aku amik paper tu act.konon2 senang.last kene esei plak..11 bab plak tu kene baca..memang ke laut laaa aku menjawab paper tu...agak down ah.ye aaah first paper dah buat hal.menyirap je aku.salah aku gak.hihihi.sape suh tak study awal2...study week seminggu boleh g buat huru -hara plak an..then d next paper is software quality...paper ni bapak r susah time test 1 and test 2..last2 final asal senang gileee?aaaa...even aku dapat 40 full mark pon mase final ni aku takkan dapat A solid..paling cikai A-..sebab carry mark aku tak layak nak dapat A.hahaha.baru sem ni aku bercita2 nak dapat first class result...berkecai semuanya...and palinggggg haru paper 2 hari lepas.mati2 aku ingat paper volunterism ni 15hb...so aku buat rileks2 je...malam 11hb tu kawan aku cakap woi tak study ke..aku cakap ade exam ke...he say.woi mangkuk paper volunterism kot...punye laa gelabah...yelaa .notes pon takde.semuaa aaa takde...abes tu nak study apeeee ni?exam pukul 3...last2 diorang cakap x yah study...aku pon takyah aaaaa study.redho jelaa ape yang berlaku...then exam kol 3.aku bukak je paper..tersenyum kambbinggggggggg ah aku.apolaieeeeee...4 soalan esei..semua KBKK...kbkk bai.hahahahahahaha....selamat!...aku ape lai...goreng2...4 soalan 100 mrk...memang ink abes laaah jawabnye...takpe.janji aku suke...hahahahahahahahaha.
dah.aku takde idea...cerite ni pon cam budak tadika.hahaha

nak buek apo eh petang ni.zzzzzzz?

annurul aida birthday


today is 12 november its aida punye birthday.we didnt celebrate cuz tarikh beday kau jatuh plak hari final exam.hahaha.she is best friend of fine.kitorang dah jarang jumpe dah skang coz masing2 dah busy dengan komitmen dan tanggungjawab masing2.she busy with mtm and i with mpp.ececeh.fyi she know what i want.ape yang aku suke mentedarah.taste aku camne.sume die tau.kau stalk aku eh aida.hahaha.minah ni mulut laser sket.siape x kenal die memang ah sakit hati..hahaha.tapi kalotau betape gedik nye minah ni.she taking kaunseling.tapi x macam pon.hahaa..die suke buli orang...tapi die selalu kene buli ngan aku ngan odah.kesian die...btw.meh layan gambar birthday girlssssss neh.


annurul aida si birthday girl(aku saje letak gambar paling buruk.haha)
mase ni ko letak jawatan as exco kebudayaan pastu naik pangkat jadi bendahari.wow!


masih kau ingat?mase malam pewarisan:(
qamarul memang suka spoil kan..mane kau amik baju batik tu q? ketua kampung punye eh.

nice kan memories ni.mengajar batch tesl & pj punye persembahan minggu mpp

ko kene ingat jejaka2 kacak ni

dan ini jugaaa:'(

ni jugaakk....


boleh x nak board ni balik..?hihihi


annurul aida,
In my past life, god said a gem is going to be born on (date) and i give u a boon that u get to be this beautiful gem's friend...couldnt ask for anything more but thank the god for giving me a friend like u...happy birthday and dont forget that someone somewhere is wishing for ur happiness on every falling star.


p/s:sempena birthday kau aku tukar urlwordpress ko ke blogspot kau.memekak je.!haih


konvensyen majlis perwakilan pelajar kebangsaan

post yang sebelum ni pra-mppk which is aku.tim.ecah n fahmi kene pegi awal 2 hari sebelum konvensyen mppk ni.dah bekurun gambo ni.skarang minggu final exam baru rajin nak buatkan....hahahaha


.












pra mppk

actuqllly ni gambar dah lame dah.but baru teringat nak upload.ni masa pra mppk.banyak isu yang di bentangkan.macam2 kot.



nampak.makan satu table ngan tpm tu.kahkah










apis mppupsi.


 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com