merepek

whaddup yo!
Almost 6 months tak update blog kan, bajet busy nak mampus padahal malas nak update hahaha.Sekarang baru mcm ada masa sikit nak update ( perasan staff berdedikasi).
Sebenar nya nothing to say hahahahahaha.aku tak tahu nak tulis apa ni.ahhh sudah ideaaa takde.

btw Happy Engagement .Well aku kan poyo sangat, so aku tempekkan sedikit gambar untuk tatapan sendiri.kehkehkeh.Alhamdullilah after 7 year pasang surut pasang,Allah beri laluan untuk mengikat tali pertunangan.Well, left few months for us di ijab kabulkan InsyaAllah.(amboiii kemain) .Moga-moga di permudahkan segala gala gala gala nya.Sudah lah aku malas nak merepek bukan bukan,karang korang jugak yang meluat.Apa-apa pun doakan la yang terbaik untuk we olssssssss.








regards,
raazakmohd


1 comments:

  1. Mimi Nazira said...:

    yuhu.. ajak dh betunang.. terasa sikit kedewasaan ko jak! hiihihi.. ape2 pon.. moge jodoh dipanjangkan.. ko haty2.. darah tengah manis tu

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com