tolong jawab-kan

aku ade satu persoalan...maybe aku dah ade jawapan tersebut..ok now korang cube imagine kat situasi yang aku cube create kan ini.

sebelum:

girls:wehhhh hensem gile aaa mamat tu..cam bradpitt..weh aku dah cair aaa ngan mamat tu..dala senyuman die perghhh buat aku lentok...pandai plak tu...cam dr mahathir....aku nak g laaa jumpe die jap.borak2

girls:hai
boy:heyy:)
girls:boleh kawan?
boy:bolehh

setelah lamaa berkawan si perempuan meluahkan perasaan cintanya kepada lelaki tersebut

girl:can i wannabe special to you?
boy:errr~can we be friends?itu lebih baik kan..btw im has a girlfren oredy.
girl:( no laaa..im kidding only...

after few days

gurls and girls2:aku tak suke siaaa mamat tu...macam bagus je..malas aku nak layan die....die tu kan..potpetpotpotpet(mengumpat)...tak laaa hensem mane punnn....kesian gf die ..malang sungguh...hahaha...kau tau kann haritu...mamat tu...adeke die nak mintak couple ngan aku....sorry...aku tak layan....


ok.its dat situation...

can i noe why bile perempuan tak dapat lelaki tuuu kenapa mesti die cam kutuk2 ehhh..aku dah selalu dengar dah topic mcm ni...pelik2 je korang ni.


dunia ni bepusing...kau ceritaa kat sorang...last2 sampai jugak kat tuan empunya badan...

p/s:ini bukan cerita aku.

5 comments:

  1. lyla said...:

    maybe pompan tu mmg nak sgt2 kat lelaki tu and da ckp kat kwn2 dier yg dier da dpt lelaki tu kowt.. tu yg jd cam tuu
    cam lelaki gak..
    kalu tak layan cakap pompan sombong..
    kalu layan cakap gedik da plak..
    tak paham..tak paham..

  1. sarikata said...:

    tp kan ajaq..
    aku rsa mcm kisah ne berlaku kat ko jer..
    kan3..
    :P

  1. Lurunna said...:

    mek tak pernah jatuh cinta, mek pon x pernah luah perasaan.. mek pun xfhm... senang2 lempang je mana yg patut...ahahahkkks

  1. Shasha said...:

    the answer is simple...

    the girl nak ATTENTION.

    thats all. =)

  1. Eima Jer said...:

    memang la bukan cerita awk. awk bukan ensem mcm brad pit pon. sbb brad pit tu sket tak hensem bg saya. hensem tu macam damon salvatore. teheee


    itu namanya perempuan yg zahirnya sj perempuan tp hati ade campur lelaki sket. sbb tu slumber ngorat org.kahkahkah

    dan bila xdapat
    mana nak letak muka yang??
    mesti la malu kan
    daaah tu sape suruh tak ukur baju kat badan sendiri
    hmmmmm

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com