gay oh gay !

menarik bukan?
aku mahu kongsi bersama kalian tentang isu ini.

manusia memang x penah faham.
mereka hanya pandang secara dasar sahaja sebelum mereka cop diri org itu sebagai GAY..yes..G.A.Y.

oh ya..kepada anda(lelaki) yang masih single..berhati2 lah...bila2 mase sahaja anda boleh dicop sebagai gay..

macam aku.ye.macam razak

kelakar jugak bile difikir kan bile di cop sebagai gay neh.

hahaha:)

bagi aku mereka yang mengecop kan org sebagai gay adalah orang yang tak faham akan diri anda.kau berkawan lah selama 40 tahun ke.29 tahun ke.kalo die tak faham kau memang lah di dasar kawan biase2 saje.(malas nak mencarut)

kebanyakkan parasit2 mcm ni adalah mereka yang:

1.kaki gosip
2.Cinta nya ditolak
3.Yang dah ade kekasih
4.Kaki jeles tahap gaban
5.Yang nak kawan ngan die sorang je.
6.Hati busuk
7.Yang suke ckp...gurau jelah...kalo dah 45 kali ckp..aku gurau jela...camne tuh.
8.Yang memang tak suke kau.
9.Yang cube jatuh kan kau.

actually lah kan...aku x kesah sangat kepada mereka yang cop aku sebagai gay...seperti yang aku beritahu di atas tadi...mereka tak pernah kenal diri aku...

berikut adalah perbualan menerusi sms bersama insan tersayang:) :

skip msg yang tak perlu publish....next msg

ajaq:eh.awak nak tau tak?

x : ape?

ajaq: ade org ckp ajaq gay hahaha

x: lelaki ke perempuan?

ajaq: dua2 lah..punca nye diorang tgk ajaq asik dengan lelaki je .tidak dengan perempuan.maybe
Align Centre
x: haha.lawak la diorang ni

ajaq: skarang ni sume org mcm nak carik salah ajaq

x: Sabo2..sian awak

ajaq: last.saye ckp jela...ye aku gay...

x: haha.. biala orang nak kata apa.. janji awak bukan..dah abis cerite

ajaq: tula.saye tak tahu la pae yg diorang x puas hati ngan saya..awak je yang faham.thanx awak.

x: no prob dear..abaikan je hal yang tak penting..

ajaq: baiklah:)


Perbualan tamat..



p/s: aku ingat kan mereka faham.meleset harapan.terime kasih mereka.

DAHLA..KAU MEMANG TAK PERNAH FAHAM.BLAH~



4 comments:

  1. lurunna said...:

    hahahaha....
    bia je la ajaq oiii....
    & it is beter if u never admit it..

  1. nurthurayya said...:

    ader gay yg suke ko kot...
    hehe~

  1. Bulan Boolat said...:

    haha.
    aku taw kaw tak gay!

  1. fazilyahaya said...:

    aku takut nt jadi mcam doa je... hehe... jangan bahaya. nabi tak ngaku umat

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com