ona days!!

Do you remember the day when you were born??? you were crying and everyone round you smiling ,may your coming days brings lots of smiles starting from the same day you born that is today.bulan november ni memang lah ramai punya budak2 punya hari kelahiran and today birthday dak ONA.hihihihi.she is one of member team luch..team ape naaaa? TEAM LUCH...hahahaa.actually kitorang jadi rapat since kkc lagi which is kitorang segerup la..sejak tu ahh kitorang rapat sampai harini...tapi skang beliau dah belagak sebab dah keje.kalo tak membebel yo tak dapek kojo dulu an.an an..sepanjang 1 year dalam board mtm minah ni lah salah seorang yang aku rapat...kadang2 any problem sumo aku cito kat dio..termasuk laa yang dalam2...oiii jgn pikir lucah..i mean dari segi peribadi laaa.to g.ona pendengar yang setiaaaa..kadang she try to give us the best conclusion if anything happened...kadang die ni over tauuuuuuuu...nak2 bab mengumpat.hahahaha..na ko rindu KETEPEKKKKKKK ko tak?.hahahaha..


ona atau siti markonah





ni haa geng luch.ketua dalila.haha







menyerahkan jawatan kepada peisha ye ona.hih




















dan ni ade special hadiah dari aku sebagai tanda kenangan team luch kita...|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

tadaaaaaaa....hahahaha




ona,
friendship is about. bringing out the positive when everything seems negative...being accepted for who you are...being able to pick up right where you left off...sharing, talking, and laughing...Friendship is about us, and for that I'm grateful. and I hope you have the best birthday ever, ona!

2 comments:

  1. humang ai...gmbr da cam dokumentari tp I LOIKEEEEE GILE WEH!

    thx a lot ajaq!!

    ko dah wat tacing ke haru-haruan da ni...

    mana ade berlagak..aku jd makin berkaliber jek..hoho..

    aku akan simpan sume memori2, gelak ketawa yg bahak2 tu, sume ayat2 lucah ko,dal,odah dlm ingatan aku dan takkan delete...

    lg 1 kenangan KKC 1 grup,kenangan baby pearl, kenangan ko selamat bendera grup dengan muke emo cam hape..hahahha..klako la pulop teringat ni weh...

    nway..tnx a lot for entri sepesel utk aku...friendship never ever end okeh!!

    miss geng luch a lot woh!

  1. owh lupo nak komen gmbr last tuh
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    bungok!

    *wujud rupenye gmbr tu*hahaha

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com