exam tak terurus!



macam entry-entry lepas aku ade cerita.sem ni memang tak terurus..terurus?lantak aaa.sebab last paper harini mati2 aku ingat pukul 2-4 petang...rupe2nye...zassss

(situasi dalam toilet)
aku terjumpe wakdol dalam toilet...

wakdol:ko tau x exam kol bape sok?

aku: pukul 2-4 ah...(konfiden kan)

wakdol:pukul 5-7 ahhhhh..

aku:buat2 amik x kesah.

(dalam bilik rafi)-tengah study index allocation

aku:exam kol 5 kan...

rafi:a ah..sebaik aku tak komen kat blog ko pasal latest entry ko tu...

aku:hahahahaha


btw terima kasih kepada wakdol dan rafi kerana mengingatkan aku.macam biasa aku cakap sem ni jadual exam aku hapah tak salin..dah bape kali exam aku asik salah masa.tarikh.dan bla bla bla...


nama :wahidul ain
nama mak: cik salmah
nama ayah:en tajudin aka abg misai...hello yang...
status:single
fobia:kucing
tabiat buruk:suke ponteng kelas pagi2
hobi masa lapang: angkat barang
beliau baik orang nye.sebab tu die ingatkan aku..thanks dol....

so sape2 gadis diluar sana yg berkenan boleh contact aku atau terus kepada beliau.

thanx kepade rafi jugak.yang ni dah berpunya.nonoknye punye.hihihi







sudahhhhhhh.pegi study laaa raazak.ok bye

4 comments:

  1. wahidul said...:

    cam haram.ambik ler pic ak yg semat ckit.
    hihihihihi

  1. bella said...:
    This comment has been removed by the author.
  1. Munirah Yahya said...:

    knp boleh ade gmbr lame korg 3 org.mcm memang utk entri ni je

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com