im a newer

assalammualaikum & salam perpaduan:) yarh!!! pertama kali aku menulis blog ni, bak kate lain ini pertama kali ak create blog...sebab ak tgk org lain best je mencurahkan ape yg terpendam,terbuku di hati lalu dicurahkan kedalam blog ini....sebenarnye dalame aku nak create blog ni tapi tak berkesempatan langsung...then now~~~ tada~~~ finally!!!

2 comments:

  1. ai... baru nk berjinak2 tulis blog ye..? sejak bila tu?

  1. poet said...:

    Salam...
    Tahniah jaq...
    Ko dah jd blogger...
    Ape2 pon, ni ade sedikit nasihat drpd aku...
    X semua ape yg kta rasa nak luahkan kat blog, kta kne tuliskan...
    Jga sensitiviti org len gak...
    Sbb manusia ade bermacam-macam ragam...
    Teruskan usaha ko ni k...

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com