nak tau x? xnak tau dengar jugak

naj tau x?
lately banyak nye program..
minggu lepas baru je keluar dari hutan kat jerangkang pahang nuhh.
best.
best sangat2 kot.
thanx to all my instructor.merase jugak aku join canselor instructor course walaupun banyak halangan yang x membenarkan aku pegi.ni last program sebagai exco biro sosial dan rekreasi hehehe an it was great!!

nak tau x?
sepanjang cuti 2 bulan ni..bersepah nye la program.
penat.tapi terpaksa lah..ini jalan yang aku dah pilih.:)

program terdekat;
1.PROGRAM BERILMU BERBAKTI
2.UPMKU SAYANG
3.KEMBARA INTERAKSI SOSIAL UNIVERSITI MALAYA DAN UNIV.KBANGSAAN MALAYSIA
4.MAJLIS PERSIDANGAN PEMIMPIN PELAJAR KEBANGSAAN(MPPK)
5.KURSUS PENGURUSAN ORGANISASI
6.BANYAK LAGI KOT...

cume preparation more keppada minggu perkasa putra(junior masuk weh) dan insyaAllah aku akan jadi pembantu universiti.yeay!!!

masa untuk awak? insyaALLAH saya akan uruskan:)

3 comments:

  1. hishh.. tak nak tau lah ajaq... org dah sedia tahu dah.. ahhahahaha..

    ecece.. masa untuk "awak" yer...

  1. Lurunna said...:

    sile semput.. :))

    gd luck neway.ayuh bt cheers!!!hahaha

  1. lyla said...:

    selamat berjuang mr mpp...hehehehe

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com