entry khas final year(praktikal)

kali ini.entry lebih sedih dari biasa.ya.senior2 bakal keluar dari upm untuk praktikal dan seterusnya..takde lagi muka-muka mereka di kolej canselor ni.sumpah gua sedih.sumpah!!!! oke.saya bawa anda satu persatu ke kawan atau senior yang bakal keluar 2 minggu mulai sekarang.eh. tak sampai 2 minggu kot.




Azwandy muhamad@ wandy

die lah senior pertama yang aku rapat dari dulu sampai sekarang.seorang yg mudah bekerjasama.kaki rekreasi and willing to do tanpa disuruh.bagus budak ni.bhahaha.dan dan beliau dah berpunye oke.takyah gedik nak ngorat.yaaa..aku agak sedih kerana beliau akan keluar x lame lagi.sumpah kalo boleh nangis dalm blog ni aku dah nangis dah.beliau banyak tolong aku in every inch kerja yang aku buat.haishhh.ak mintak maaf k if ak buat silap ke hape.jumpe kat melaka nanti.

sazali muhamad@ jali@buyut

beliau adalah mantan presiden kolej canselor.seorang yang kuat makan.dan suka makan.walaupun gitu die kalo berenang laju siak..jali pon same..banyak tolong aku buat ape2 pon.quite funny.dan bukan calang2 org.dannnn seorang yang tegar dalam dunia rekreasi.tq for everything jali.lepas ni bilik tv blok murni akan merindu kau setiap mase.hahaha.



Azlina ahmad supian

haaa.yang ni gua punye mantan bsr.nana seorang yang berjiwa besar,sukeeeee sangat berekreasi.die dah praktikal awal sebenarnye.tapi aku sekalikan dalam entry ni.hahaha.cita2 belio nak bukak satu pusat rekreasi.seee...malik sangat kan...bahahaha.dannnn belio kalo gelak tak hengat dunia....kate nye gelak yang berkualiti.btw..goodluck kak nana.

qamarul arifin abdullah

belio adalah presiden kolej canselor.seorang yang gedik kadang2 dan kadang2 tak betul.mcm sakai.hahaha.heeee.banyak menolong aku juga.haaaa..single lagi.sape nak masuk line.confirm dapat.sile sile.

syanie saharuddin

seorang yang gile-gile dan tak betul.kalo borak ngan kak syanie ni gelak jela keje kitorang.seorang yang bergiat aktif dalam dunia keusahawanan.kalo tak mane kan dapat anugerah berpestij mase mmmr aritu kan.haish kak syanie...kitorang akan merindui lawak tak gune kak syanie tu....bahahaha


iskandar shah@ atan

name best ..tapi perangai tak seindah name.bahaha..just call him.atan...atau atan setan...walau pon perangai mcm setan.beliau seorang yang baik hati sebenarnye....satu je aku harapsebelom ko nak jadi cikgu ni tan...ubah2 la perangai k.....jgn rembat towel kat hotel2 lagi...mcm haram....


rebecca micheal

inilah otai kebudayaaan kolej canselor.menari belakon.cko je ,sume buleh.selamat berpraktikal kak becca.

hisham mat lazim@ dagu.

budak sengal ni memang mcm haram..bahahaha..kadang2 kelakar kadang sengal.hahaha
aku panggil die abg sham,padahal aku lebeih tua dari die.saje nak bagi aku nampak muda.sham ni pon baik...eh bukan.nampak baik...padahal mcm setan gak kadang2 hahaha.btw.goodluck abg sham.kau jgn gatal nak ngorat student skola menengah tu.walaupun ketinggian kau ala2 budak skola menangah.bahahaha


shahrul.

orang sarawak memang sume baik2 eh.hahaha

johari mt salim

jage2 ..kecik-kecik cili api ni..kecik pon suke menari tau.he has very good attitude.




half on final year

bersama wandy and q yang bakal keluar pratikal.goodbye


bersama org kuat kc yang akan meninggal kan kolej.thanks guys

senior tesl.@ sunway lagoon


selamat berpraktikal semua.mengajar elok2 k.aku pasti rindu kat korang semua.



p/s: sori aku kidnap gambau korang kat facebook.bahaha

4 comments:

  1. Lurunna said...:

    sangattttt rinduuuu...
    lps nie da xleh panggil kakak & abg kt sesaper...

    u all, slmt berpraktikal... smg berjodoh dan ketemu lagi.. :)

  1. Anonymous said...:

    siot panggil aku sakai
    teke sape aku?

  1. raazak.mohd said...:
    This comment has been removed by the author.
 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com