jangan jadi kan aku bf kamu

best kan title ni:)

yes.nak tau kenapa? sepanjang berada kat upm ni memang bz nak mati...

1.dinner kolej
2.sukan interkolej
3.pelbagai kursus.
4.class hari2 yang penuh sampai ke malam except friday
5.assigment dah dapat banyak.tapi 1 pon tak gerak.
6.program biro yang bakal mendatang yang sedang menunggu untuk di gerakkan.

senang kata...dari isnin-ahad.dari pagi sampai ke tengah malam.ade je keje kene buat.time bile nak study ni?nak2 calculus.x nak repeat doh.

then tido tak pernah nak cukup...pastu kene bambu lagi ngan pengurusan pasal protokol.haish.dugaan.dugaan...neh nak blaja ke nak bz dgn x blaja kat upm? wth.

kalo org yang tak tahan stress memang dah gile dah skang neh aku rase..ape yang penting cool.atau buat2 cool,padahal kau tak cool.

pastu sekarang ni.bilik dah bersepah mcm haram.menyirap je aku tengok ngan kertas yang bersepah , tergantung,bawah katil,atas tilam,atas printer tak lupe jugak atas laptop.hari2 aku pasang niat nak kemas bilik.tapi mcm haram.balik je bilik dah tengah malam terus aku merangkak dari pintu bilik sampai ke tilam(dapat agak x?):)

ape lagi nak cakap.haaaaaa.kawan2 kat pj dah ckp aku lupe daratan x hengat nak balik bandar halaman...sori ah kawan2..nanti cuti aku roger ah..masalah nye ade ke ak cuti?selagi aku kat upm.memang x akan pernah cuti....

haaaa..baju bertimbun-timbun dalam rage ni sape nak basuh?malas betol nak g basuh..tak de perasaan nak basuh..naseb ade baju banyak...tunggu lepas mmmr baru ah aku basuh...bole x suh makcik cleaner tolong cuci kan..ni lagi satu hal...pasal baju mmmr...serious kali ni aku buntu nak carik kemeje cream..mane la adee cream2 baju g dinner neh...ade pon pesen2 org tuaa yang kain licin...wthelllllll....berpusing2 aku g jusco balakong carik baju...last2 aku beli je baju color kuning ke krim kriman..dapat tak? sori cikgu bm....memang shit kali ni nak carik baju dinner..slalu ak ade mase berpuluh jam nak carik baju,skang...terpakse aku memonteng class nak g carik baju...dah kelas penuh plak hari2...

dlm menge run kan mmmr dalam mase yang same aku menge"run'kan aktiviti biro seperti membuat paperwork untuk event akan datang..say sori to dinie alias dan geng protokol mmmr cus x dapat berpesta same2..protokol dah mantap dah.naseb baik keje protokol dah disiapkan mase cuti semester.teks emcee,floor plann,running order dan teks2 ucapan.kalo x.memang budak2 ni x akan tidur sampai ke tengahari jawapnye.

lagi..lagi...lagi...takdapat jumpe slalu teman selepak mtm..aida.onah.dalila.odah.q.rahim.dan lain2...class aku kali ni cam siot...sampai ke potang dan malam...ah rindu sial nak lepak ngan korang...nanti g karok k?lepas mmmr..aritu dah plan after kkc..pastu after invac...asik x jadi...

kemudian.kepada"kawan saya" yang baru sampai malaysia...sori banyak2...tak dapat join awak...dah tau kan saye bz?...padan muke awak...hahahaha...nanti i setting mase before u fly balik sane....tapi saye tau awak marah....tapi dalam mase yang same..awak faham saye.kan?:p

kawan2 secosmet..apai rafi tatat..dan jantan2 lain...sori ah,.malam je aku ilang...carik ah aku kat cafe...
dan rindu plak nak kaco muni.sikin,emi.wan,kewang...sori geng...rumet..sori ye...i love u so much gay....next sem nak duduk ngan aku lagi x?hahahaha

SEE!!!!!!!!!!!!! BETAPE BZ NYE SAYE...KEPADA WANITA DILUAR SANE...TAKYAH LAH NAK AMIK AKU JADI BF KE HAPE...MEMANG KORANG MENYESAL NANTI...(statement bajet HOT!!!):p

dahla kau..aku nak beram dulu..bye.


p/s: kawan aku ckap..dah mcm orang penting upm...hahaha

3 comments:

  1. Bulan Boolat said...:

    bhahhaa tebaek.bz bz pon sempat post kat wall aku eh.:p

    Gud Luck utk semua progrm yg kau run!

  1. Hampasnyior said...:

    tipu r bz... aku tgh mg bz ngejah aweks jah..hahaha

  1. Lurunna said...:

    waaaAAAaaa....!!!
    rindu nk lepak same g cm dulu...mkn mcD same...sambil gelak2...

    jadual aku pon pack cm hape...
    8am-11pm...pas mmmr kompem ne kuar karok!!!

 
Raazak Mohd © 2012 | Edited by Abylla Studio, with template from BTemplates.com